Räknare

torsdag 9 oktober 2008

Skisser

Dessa skisser har jag gjort som uppgifter i E-Konstskolan Prisma under terminen. Lägger in dem här för att kanske lyfta bort dem från Edulink som har blivit väldigt seg pga alla bilder.
Här regnar det i dag och förkylningen blommar. Håller på att skriva en biografi att skicka till galleriet i Budapest som ska användas i deras katalog.....må så gott därute allihop../C

2 kommentarer:

Laila sa...

Hej! Oj, vad du är aktiv på Bloggen. Jag har nyss startat min nya blogg för skolan och ska snart lämna in uppgiften med adressen dit. Jag har lagt till länkar till bland annat din blogg på min sida för att utöka tills hela klassen finns där. Vad det känns mycket bättre med bloggar än med edu-link sidan för kommentarer och redovisningar!!
Det kommer att kännas mer som att vi är en klass. Mer personligt!
Skulle bara titta in och säga hej! Det låter spännande med dina projekt!

Ebba Christina sa...

Hej! Tack för kommentaren i min blogg. Ja jag jobbar för fullt nu med förberedelserna till utställningen i Budapest. Målar, fernissar, ramar, moneytransfer, skriver biografi och ska fota en tavla till utställningskatalogen. Det är mycket spännande och pirrigt i magen....må så gott../C

Om mig

Mitt foto
Blekinge, Sweden
Jag heter Christina och har två barn och tre bonusbarn. Den här bloggen handlar om att vara barn och bonusförälder och hur det är att leva tillsammans. Jag skriver gärna och har gett ut tre böcker. Dessemellan målar jag och har ställt ut mina tavlor ett flertal gånger.

Besökare från andra länder

free counters