Räknare

lördag 17 oktober 2009

Använda filmer från You tube

Har hittat små snuttar till mina valda filmer och skulle vilja lägga in dem här så att ni får se. Men jag vet inte hur man gör. Finns det någon som kan berätta det för mig? Tack på förhand.
Hurra jag lyckades efter så där en 1000 försök...Hurra!!!!!

5 kommentarer:

Christel sa...

Hej Ebba!
Gå in och kolla kommentarerna till Olgakatts inlägg, hon är ny på listan och Saltis och Systerisoder svarar henne bra. Jag hade också glömt hur man gjorde men med deras anvisningar lyckades jag.
http://olgakatt.blogspot.com/

Ebba Christina sa...

Tack Christel. Jag försöker och försöker men jag får det ändå inte att funka. Om jag däremot skickar ett mail med youtube länken då funkar det. Vet inte vad jag gör för fel.

matte sa...

Var hittar du de små snuttarna? Om de inte ligger på Youtube utan är filer som du har på din hårddisk, då gör du annorlunda: Skriv som vanligt i Blogger. Välj den lilla videosymbolen (bredvid fotosymbolen), sök filen på din hårddisk genom att bläddra, godkänn villkoren och "Lägg upp video". Obs att det inte går att lägga upp filer som är större än 100MB så här. Lycka till igen!

olgakatt sa...

Hej Ebba! Nu fick jag det att funka efter många försök! Där det står "Bädda in" uppe till höger på youtube finns en liten symbol efter själva länken till den aktuella filmsnutten. Klicka på den så kommer det fram "Anpassa". Sen var det bara att kopiera och klistra in länken med med skrivrutan i HTML-läge. Lycka till!

olgakatt sa...

PS. Först ser man bara en grå ruta som det står "object" i när man går över till "skrivläge" men kolla på förhandsgranskning så ser du om filmen kommer fram.

Om mig

Mitt foto
Blekinge, Sweden
Jag heter Christina och har två barn och tre bonusbarn. Den här bloggen handlar om att vara barn och bonusförälder och hur det är att leva tillsammans. Jag skriver gärna och har gett ut tre böcker. Dessemellan målar jag och har ställt ut mina tavlor ett flertal gånger.

Besökare från andra länder

free counters